search
ΤΕΤΑΡΤΗ 30.07.2025 10:36
MENU CLOSE

Ηλεία: Ληστές μπήκαν σε σπίτι οικογένειας και απείλησαν για φόνο

09.04.2023 23:36
Το... έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται: Σκηνοθέτησε ληστεία για να κρύψει τις σπατάλες του - Media

Τον τρόμο στα χέρια ληστών έζησε μία 54χρονη μητέρα στην περιοχή του Λευκοχωρίου, στην Ηλεία, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τρεις δράστες, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, στις 4 τα ξημερώματα. Την στιγμή εκείνη, τα δύο παιδιά της 54χρονης βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι ληστές δεν δίστασαν να απειλήσουν την γυναίκα ότι αν δεν τους δώσει τα χρήματά της θα την σκοτώσουν.

Ωστόσο, η 54χρονη αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι δράστες να μπουν στο αυτοκίνητο τους και να τραπούν σε φυγή χωρίς να πάρουν κάτι μαζί τους, υπό τον φόβο να γίνουν αντιληπτοί στη γειτονιά.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, πριν απομακρυνθούν από το χωριό, οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους και το πυρπόλησαν για να σβήσουν τα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το ίδιο βράδυ από την περιοχή της Γαστούνης.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Πηνειού.

Διαβάστε επίσης:

Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο – Χρησιμοποιούσαν τα παιδιά τους ως «βαποράκια»

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε φαρμακείο με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου

Ρέθυμνο: Θα γέμιζε την αγορά με 114.000 κροτίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.07.2025 10:36