ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 06:55
MENU CLOSE

Υπόθεση Γεωργούλη: Και δεύτερη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «στημένο γεγονός»

20.04.2023 12:13

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη η οποία αναγκάστηκε να διαγράψει το ποστ και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, αρνητικά σχόλια προκάλεσε και η τοποθέτηση μιας δεύτερης υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Γεωργούλη.

Στα σχόλια της ανάρτησης οι διαδικτυακοί «φίλοι» της, άσκησαν σφοδρή κριτική για το υπονοούμενο που άφησε η υποψήφια βουλευτής.

Στις αναρτήσεις Βαρέλη- Στεφανίδη και Γαϊταρτζή αναφέρθηκε και η ΝΔ σε ανακοίνωσή της: «Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Γεωργούλη: Η αθλιότητα της ΝΔ δεν έχει όριο – Δεν είμαστε το ίδιο, καμία συγκάλυψη, καμία σκιά

Λοβέρδος για υπόθεση Γεωργούλη: Ξέρουμε ποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το όνομα του θύματος (video)

Αλέξης Γεωργούλης: Λαμβάνει τη δικογραφία η πλευρά του ευρωβουλευτή – Η διαδικασία και οι επόμενες κινήσεις (videos)

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 06:55
Exit mobile version