search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Μυτιλήνη: «Δεν ήταν προμελετημένο, ήταν παρόρμηση» είπε η γυναίκα που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη

25.04.2023 19:36
Mitilini 48xroni- profilakisi- new
Photo: Stonisi.gr

Παρόρμηση της στιγμής χαρακτήρισε την πράξη της η 48χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά, στη Μυτιλήνη, επιμένοντας πως η πράξη της οφείλεται στη «ψυχική και σωματική βία» που είχε υποστεί εξ αιτίας του.

Ειδικότερα, μιλώντας στο «Live News» η 48χρονη είπε πως δεν επρόκειτο για κάτι προμελετημένο, ενώ υποστήριξε πως επιχείρησε άμεσα να κατασβέσει τη φωτιά, κάτι που την οδήγησε να υποστεί εγκαύματα στα χέρια και το σώμα. Η 48χρονη είπε συγκεκριμένα:

«Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω τα ακόλουθα χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι:

Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. Ποτέ δε θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί.

Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου».

Σε καλύτερη κατάσταση ο 58χρονος

Σε ό,τι αφορά την πορεία της υγείας του 58χρονου συζύγου, πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή ανέφεραν πως φαίνεται πως έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, καθώς οι γιατροί καλέσαν σήμερα τον γιο του και του ανακοίνωσαν πως από αύριο θα ξεκινήσουν οι πλαστικές επεμβάσεις. Του είπαν επίσης πως έχει γερή κράση, η οποία τον βοήθησε να αντέξει.

Επίσης, είπαν στις αδερφές του θύματος πως δεν θα φύγει νεκρός ο αδερφός τους από το νοσοκομείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε μέσω της εκπομπής από τον δημοσιογράφο Γιάννη Σινάνη από την Μυτιλήνη.

Δικηγόρος 48χρονης «Δεν είχε πρόθεση, του πέταξε την βενζίνη για να τον φοβίσει»

Ο δικηγόρος της 48χρονης, Τάσος Χατζηγιάννης είπε πως η πελάτισσά του δεν είχε πρόθεση.

«Φωτιά δεν έβαλε η ίδια. Πέταξε την βενζίνη για να τον φοβίσει εν βρασμώ ψυχής, λόγω προηγούμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς. Κάπνιζαν και οι δύο, ανεφλέγη, αλλά μετά προσπάθησε να τη σβήσει την πυρκαγιά, όπως και το πέτυχε. Όλα γίνονται μπροστά στην κάμερα. Και οι δύο μαζί προσπάθησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά», υποστήριξε ο κ. Χατζηγιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η 48χρονη προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με τον συνήγορό της να δηλώνει στο aeolos.tv πως θα υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει γιος διασωληνωμένου ομογενή από Σουδάν: «Mείνετε μακριά από αυτήν τη χώρα» (Video)

Δίκη Πισπιρίγκου: «Βροχή ερωτήσεων» Κούγια στον Ηλιάδη – Ένταση και υψηλοί τόνοι

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:51