Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τρίβουν τα χέρια τους στη ΝΔ με τις ανακοινώσεις του ΜεΡΑ25 σχετικά με τα σχέδια «Δήμητρα» (για τις τράπεζες) και «Οδυσσέας» (για τα κόκκινα δάνεια), καθώς θεωρούν ότι το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη τους διευκολύνει πολύ στην προσπάθειά τους να απαξιώσουν τη ρητορική περί «προοδευτικής διακυβέρνησης».
Μάλιστα, στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο συνομίλησε με το «Ποντίκι», δεν έκρυβε την ικανοποίησή του, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, «ο Βαρουφάκης κάνει τη δουλειά μας για μας, δεν χρειαζόμαστε άλλα επιχειρήματα, αρκεί να επαναλαμβάνουμε τα όσα λέει για “Δήμητρες” και “Οδυσσείς”».
Διαβάστε επίσης:
Προς Μητσοτάκη κλίνει η Διαμαντοπούλου
Η Pulse, οι αναποφάσιστοι και τα μικρά κόμματα
Αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις για το τίποτα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.