search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Μουντομπάσκετ: Με ΗΠΑ στον όμιλο η Εθνική Ελλάδας

29.04.2023 16:05
antetokounmpo_new

Στα βαθιά από πολύ νωρίς μπαίνει η Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, αφού θα κοντραριστεί με τις ΗΠΑ στον όμιλο του Παγκοσμίου στις Φιλιππίνες (Μανίλα).

Τους αντιπάλους της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 πληροφορήθηκε σήμερα η εθνική μπάσκετ των ανδρών, σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση, που ετοίμασε η Παγκόσμια Ομοσπονδία FIBA, στη Μανίλα, στις Φιλιππίνες.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη θα βρουν στον δρόμο τους στη φάση των ομίλων τις ΗΠΑ, Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία, στον 3ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στη Mall of Asia Arena, στη Μανίλα.

To Παγκόσμιο Κύπελλο  θα διεξαχθεί το διάστημα 25 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου σε τρεις χώρες: στις Φιλιππίνες (όπου θα διεξαχθεί και η τελική φάση), την Ιαπωνία και την Ινδονησία. 

Στην κλήρωση, στις Φιλιππίνες, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Βαγγέλης Λιόλιος, ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ Ντίνος Σβερκούνος και ο τζένεραλ μάνατζερ της ενικής ανδρών Νίκος Ζήσης.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 78-82: Μπρέικ για τους Τούρκους 

Volley League: Πρωταθλητής με επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός – 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ

«Πετσόκοψε» Ρονάλντο ο πρόεδρος της Αλ Νασρ: «Με εξαπάτησαν 2 φορές, μία με 3 κεμπάπ και μία με τον Κριστιάνο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:10