search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:37
MENU CLOSE

Κώστας Σλούκας για νικητήριο καλάθι: «Έκανα τους Ολυμπιακούς να σπάσουν τις τηλεοράσεις» (Videos)

04.05.2023 10:39
kostas_sloukas_new

Με επικό buzzer beater ο Κώστας Σλούκας χάρισε χθες (3/5) βράδυ τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Φενέρμπαχτσε (72-71).

Οι ερυθρόλευκοι, με την τρίποντη «βόμβα» του Έλληνα γκαρντ, έκαναν το 2-1 και απέχουν μόλις μία νίκη από το Final Four της Euroleague.

Ο 33χρονος άσος, εκτός από το νικητήριο καλάθι είχε άλλους 22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής, όντας ο πολυτιμότερος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο νικητήριο σουτ του, λέγοντας πως πρέπει να ώθησε αρκετούς φιλάθλους των ερυθρολεύκων να σπάσουν τις τηλεοράσεις τους.

«Η Φενέρ είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, είδατε πόσο μας δυσκόλεψε, αλλά πιστεύω πως κερδίσαμε το ματς μέσα από την άμυνα και με κάποια μεγάλα σουτ στην επίθεση. Η σειρά πρέπει να τελειώσει την Παρασκευή, κάναμε αρκετά λάθη στην επίθεση. Το πέμπτο παιχνίδι κρύβει πολλούς κινδύνους, για αυτό πρέπει να είμαστε διπλά έτοιμοι την Παρασκευή. Έχω παίξει αρκετούς αγώνες στα playoffs, όλοι μαζί θα κερδίσουμε το επόμενο ματς», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας.

«Δεν ξέρω αν είναι το μεγαλύτερο σουτ που έχω βάλει, αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο σουτ, ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να έσπασε την τηλεόραση. Στεναχώρησα την πρώην ομάδα μου αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Θέλω να είμαι δυναμικός και να επιτίθεμαι στο καλάθι. Για εμένα αυτό ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο, είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το 2-1. Για άλλους παίκτες το σουτ του Σάσα είναι δύσκολο. Στο δικό μου το σουτ σκέφτηκα να πετάξω τον αμυντικό μακριά μου για να σουτάρω με τις καλύτερες προϋποθέσεις έτσι ώστε να σκοράρω», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Και το «θρίλερ» συνεχίζεται – Ισοπαλίες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (Videos)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου – Ποιοι συμπληρώνουν το Top 10

Λιονέλ Μέσι: Αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν – Πρόταση-«βόμβα» από την Αλ Χιλάλ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 18:37