search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Σβαρτσενέγκερ: «Έχω προκαλέσει αρκετό πόνο στην οικογένειά μου» – Έρχεται στο Netflix ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

11.05.2023 10:45
arnold-new

Στις 7 Ιουνίου το Netflix θα παρουσιάσει νέα σειρά ντοκιμαντέρ στην οποία ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μιλάει για την ηθοποιία, την πολιτική αλλά και την προσωπική του ζωή. Στη σειρά «Arnold» θα ασχοληθεί από τη στιγμή που τον ανέδειξε στο Χόλιγουντ, την πολιτική του καριέρα μέχρι τα οικογενειακά του θέματα.

Ο ηθοποιός με καταγωγή από την Αυστρία έχει τέσσερα παιδιά από τον γάμο του με την Maria Shriver: Katherine, Christina, Patrick και Christopher. Ο Σβαρτσενέγκερ και η Maria χώρισαν το 2011, αφού αποκαλύφθηκε ότι έγινε πατέρας ενός πέμπτου παιδιού, του γιου Joseph Baena, με την οικονόμο της οικογένειας.

«Ήταν πολύ δύσκολο για το γάμο μου, για τη σχέση μου με τα παιδιά», λέει ο Σβαρτσενέγκερ στο τρέιλερ, αναφερόμενος στην πολιτική του καριέρα. «Έχω προκαλέσει αρκετό πόνο στην οικογένειά μου. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: «Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ τριών τμημάτων καταγράφει το ταξίδι του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ από την ύπαιθρο της Αυστρίας στα υψηλότερα κλιμάκια του αμερικανικού ονείρου. Σε μια σειρά ειλικρινών συνεντεύξεων ο Σβαρτσενέγκερ, οι φίλοι, οι εχθροί, οι συμπρωταγωνιστές και οι παρατηρητές του καλύπτουν τα πάντα, από τις μέρες ως bodybuilder μέχρι τους θριάμβους του στο Χόλιγουντ, την εποχή που κυβερνούσε την πολιτεία της Καλιφόρνια, καθώς και τις χαρές και τις αναταράξεις της οικογενειακής του ζωής, σε μια ιστορία που ταιριάζει με την larger-than-life περσόνα του».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Σήμερα ο Β’ ημιτελικός – Σε ποια θέση διαγωνίζεται η Ελλάδα

Queen Cleopatra: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Netflix που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων

Debate: Η φωτογραφία πριν την έναρξη με όλους τους δημοσιογράφους…έτοιμους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:44