Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 10 τραυματίσθηκαν, ανάμεσά τους παιδιά, από ρωσική επίθεση στην Κοστιαντινίβκα.
Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται σε απόσταση 25 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Μπαχμούτ, στο ανατολικό μέτωπο της Ουκρανίας και την είδηση του βομβαρδισμού της ανακοίνωσε η ουκρανική εισαγγελία.
«Επειτα από βομβαρδισμό στην Κοστιαντινίβκα, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίσθηκαν», ανάμεσά τους «δύο έφηβοι 15 και 16 ετών», ανακοίνωσε η ουκρανική εισαγγελία στο Telegram.
Διαβάστε επίσης:
Ερντογάν: «Ο Μπάιντεν έδωσε εντολή να με ρίξουν από την εξουσία»
Γερμανία: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Ζελένσκι
Ουκρανία: Στη Ρώμη σήμερα ο Ζελένσκι – Ποιους θα συναντήσει
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.