search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ: Η αποθέωση στο Φεστιβάλ των Καννών και τα δάκρυά του μετά το 7λεπτο χειροκρότημα (Video)

17.05.2023 15:42
depp-new

Την αποθέωση γνώρισε ο Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών, ένα χρόνο μετά την πολύκροτη δίκη του με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό, Άμπερ Χερντ.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στις Κάννες, καθώς έκανε πρεμιέρα η γαλλόφωνη ταινία «Jeanne Du Barry» στην οποία πρωταγωνιστεί ως Λουδοβίκος XV, ο βασιλιάς της Γαλλίας από τον Σεπτέμβριο του 1715 έως τον θάνατό του το 1774.

Μετά την προβολή της ταινίας, ο Τζόνι Ντεπ υπήρξε δέκτης ενός standing ovation διάρκειας 7 λεπτών.

Ο ηθοποιός συγκινήθηκε, καθώς το κοινό τον χειροκροτούσε όρθιο για επτά λεπτά αποθεώνοντας την ταινία και τον ίδιο, με τον ηθοποιό να δακρύζει.

Η πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δικαστική νίκη του Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο με αντίπαλο την πρώην συζύγό του, Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγορούσε για συκοφαντική δυσφήμηση έπειτα από άρθρο που έγραψε αυτή το 2018 όπου διατύπωνε καταγγελίες για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Οι υποστηρικτές της Άμπερ Χερντ μίλησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ένταξη της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών με τον επικεφαλή Thierry Fremaux να δηλώνει αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα ότι η ταινία του Τζόνι Ντεπ θα ανοίξει το φεστιβάλ μιλώντας σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα (15/5), δηλαδή μία ημέρα πριν την πρεμιέρα.

Διαβάστε επίσης:

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη» (Video)

Ντέμης Νικολαΐδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο (Video)

Δημήτρης Λάλος: «Στον Σασμό θα έχουμε δράματα, θα γίνει χαμός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34