search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Δημήτρης Λάλος: «Στον Σασμό θα έχουμε δράματα, θα γίνει χαμός» (Video)

17.05.2023 14:48
dimitris-lalos-new

Για τις συγκλονιστικές εξελίξεις που πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στον «Σασμό» τα επόμενα επεισόδια μίλησε ο Δημήτρης Λάλος.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Happy Day», ο τηλεοπτικός «Μαθιός» μίλησε για μεγάλες ανατροπές και… δράματα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Ο Σασμός είναι μιαεπιτυχημένη σειρά. Και μια επιτυχημένη σειρά, δεν μπορούμε παρά να τη στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τον αγαπήσαμε τον Σασμό και μας αγάπησε ο κόσμος μέσα από αυτόν… Παρηγορούμε τον κόσμο, του κρατάμε συντροφιά» είπε και πρόσθεσε:

«Οι δουλειές μας είναι οι άνθρωποι μας. Είναι αυτοί που συναναστρεφόμαστε καθημερινά. Στο Σασμό έχουμε γίνει μια οικογένεια. Μαζί με όλη την Ελλάδα κάνουμε κάτι το οποίο αφήνει ιστορία. Αυτό δεν μπορούμε παρά να το στηρίξουμε, για να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό. Μέσω της σειράς μού έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω καταστάσεις που ούτε θα τις ονειρευόμουν. Τα τελευταία επεισόδια, κι αυτά που έχω κληθεί να παίξω, είναι για έναν ηθοποιό πρόκληση κι ευλογία.

Κι εμείς διαβάζουμε τα σενάρια σα να είμαστε θεατές. Περιμένουμε κάθε μέρα με αγωνία ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Τι να περιμένουμε στο Σασμό από δω και στο εξής; Θα έχουμε δράματα. Θα γίνει χαμός».

Διαβάστε επίσης:

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη» (Video)

Ντέμης Νικολαΐδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο (Video)

Φωτεινή Αθερίδου: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της – Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της στο μαιευτήριο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:16