search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη» (Video)

17.05.2023 11:36
ariel-konstantinidi-voygioyklaki-new

Για τον σπουδαίο ρόλο που παίζει στη ζωή της η μητρότητα μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, επισημαίνοντας ότι ο ερχομός των παιδιών της την άλλαξε ολοκληρωτικά. Μια αλλαγή που -όπως τονίζει- δεν συμμερίστηκε ο πρώην σύζυγός της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, υπογραμμίζοντας ότι αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που τη σημάδεψαν.

«Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην σύζυγο μου. Μεταμορφώθηκα μετά τον ερχομό των παιδιών, ο σύντροφος μου δεν με ακολούθησε» είπε, σημειώνοντας ότι δεν της λείπει ένας σύντροφος από τη ζωή της.

Αναφερόμενη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλά για τη συνεργασία που είχε μαζί της το μακρινό 1981 όπου έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση με πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ «Άννι».

«Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν μία “μικρή Αλίκη”. Πολλές φορές μου έλεγε “όχι” σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ» είπε και πρόσθεσε:

«Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα την δική μου ταυτότητα. Για την Αλίκη ήμουν “πάντα εκεί”, στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι “τελειώνουν όλα” για την Αλίκη, ήμουν θυμωμένη».

Η ηθοποιός έκανε λόγο για μια πολύ στενή σχέση με την εθνική πρωταγωνίστρια, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της ζήλευε το ισχυρό δέσιμο που τις ένωνε.

Ωστόσο, η Άριελ Κωνσταντινίδη ανέφερε ότι τόσο η μητέρα της όσο και η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν της άφηναν την ελευθερία που είχε ανάγκη, κάτι που την πίεζε πολύ.

«Και η μητέρα μου και η Αλίκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη, ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο» τόνισε.

«Με έκανε να κλαίω πάνω στη σκηνή»

Τέλος, η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, παραθέτοντας τη δική της εμπειρία.

«Συμπρωταγωνιστής μου με έκανε να κλαίω με τη συμπεριφορά του επάνω στη σκηνή. Συνάδελφοι μου με έβλεπαν να κλαίω και μου έλεγαν “έλα μωρέ, τι έγινε;”. Αυτό που συνέβαινε επί σκηνής από συμπρωταγωνιστή μου ήταν παραβιαστικό και χυδαίο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο (Video)

Φωτεινή Αθερίδου: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της – Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της στο μαιευτήριο (Photos)

Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις Κάννες (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 18:42