search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:10
MENU CLOSE

Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν παραιτήθηκα, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Τσίπρα»

26.05.2023 09:44
TSAPANIDOU

Για το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και τις φήμες που την ήθελαν να υπέβαλε την παραίτησή της μετά από αυτό, μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1 διέψευσε τα σενάρια περί υποβολής παραίτησης. Όπως σημείωσε, έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του Τσίπρα για να αποφασίσει εκείνος εάν θα συνεχίσει ή όχι, αλλά δεν υπέβαλε παραίτηση.

«Ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα, μας σόκαρε, μας αιφνιδίασε, δεν το βλέπαμε να έρχεται, μας πίκρανε. Μέχρι να υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου, συνεδρίαση της επιτροπής και μια νέα εκκίνηση νομίζω ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο μου».

«Είδα πολλά amber alert, silver alert για να πω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έθεσα παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως είναι λογικό να κάνει κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης. Δεν ήταν θέμα παραίτησης» είπε η Πόπη Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις Ξυδάκη, η Πόπη Τσαπανίδου τις χαρακτήρισε λάθος: «δεν είναι σωστές δηλώσεις αυτές, απλά σε ανθρώπινο επίπεδο τις δικαιολόγω» είπε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε μια απώλεια. Όταν υφίστασαι μια τέτοια ήττα, μπαίνεις σε διαδικασία πένθους. Έχασες μια μάχη, το δεύτερο στάδιο του πένθους είναι ο θυμός. Οι αντιδράσεις είναι δικαιολογημένες, αναμενόμενες» σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Οι έξι όροι για να μείνει χωρίς βραχιολάκι

Τσίπρας: Επανεκκίνηση μετά το «πένθος», διόρθωση λαθών, αυστηρές προειδοποιήσεις στο εσωτερικό

Ορκίζεται σήμερα η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Αυτή είναι η σύνθεσή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:09