Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τη «δικάζει» το Twitter για τα ψηφοδέλτια της Πλεύσης - «Μέχρι και τον γυμναστή της έβαλε»
Τέσσερις αποχωρήσεις υποψήφιων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας έχουν προκαλέσει οι αλλαγές της Ζωής Κωνσταντοπούλου στις λίστες των ψηφοδελτίων, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και πρωταθλητής στίβου, από το Σιδηρόκαστρο Μεσσηνίας, ο οποίος στις εκλογές του Μαΐου ήταν στη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας.
Τώρα, το όνομά του βρίσκεται στην Β1 Βορείου Τομέα, κάτω από αυτό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ η Χρύσα Διαμαντοπούλου, που έχει έρθει πρώτη στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια με 4.032 ψήφους, βρέθηκε ένατη στη λίστα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με αιχμές.
Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη αυτή την εξέλιξη, αντιδρώντας στις επιλογές της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
Ψάξτε τις λίστες! Μπορεί να έβαλε και το θυρωρό της πολυκατοικίας! 🤣
— Linitsa (@linitsa) June 11, 2023
Τόπο στα νιάτα στο κόμμα! 73 χρόνων ο Σπήλιος παλιός γυμναστής μου!
Και σκεφτητε ότι μόλις τελειωσε η οντισιόν και αρχίζουν οι πρόβες!
Απόλαυση!
🤣🤣🤣🤣— Steiger st (@steiger_st28082) June 11, 2023
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει τη Βούλτεψη για «άθλια προπαγάνδα»
Βούλτεψη: Οι «θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» που ήταν… άρθρο και η απάντηση της Κουμουνδούρου (Video)
Τσαπανίδου: Ο Σκέρτσος νεκρανέστησε τη διχαστική τοξικότητα των μετεμφυλιοπολεμικών χρόνων