search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:49
MENU CLOSE

Πλεύση Ελευθερίας: Οικογενειακή υπόθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Ηχηρές καταγγελίες

10.06.2023 11:26
zwi_kwnstantopoulou

Συνεχίζονται τα …όργανα στην Πλεύση Ελευθερίας, μετά τις παρατήσεις και τις ηχηρές καταγγελίες για προώθηση των «εκλεκτών» της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν πως τους τοποθέτησε σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα, για να προωθήσει τον σύντροφό της και τους φίλους της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στην Α’ Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ο ηθοποιός μπήκε κάτω από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, παίρνοντας τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, που είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Στην Α’ Αθήνας, η Ελένη Δημοπούλου που ήρθε 2η σε σταυρούς (2.828), μετακινήθηκε στην 4η θέση, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας (3ος σε σταυρούς) μετακινήθηκε στον Β3 Νοτίου Τομέα. Έτσι στο ψηφοδέλτιο της 25ης Ιουνίου δεύτερος είναι ο Αδαμάντιος Καραναστάσης, η Έλλη Ρούσσου και πλέον 4η η Ελένη Δημοπούλου.

Στη Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου η οποία ήταν πρώτη με 4.032 ψήφους «εξαφανίστηκε». Στη λίστα πλέον είναι πρώτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακολουθεί ο Σπήλιος Ζαραρόπουλος, ο οποίος θεωρείται στενός φίλος της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Στη Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, η Αριστέα Γεωργοπούλου που ήρθε πρώτη σε ψήφους, μετακινήθηκε στην 3η θέση. Πρώτη πλέον είναι η Γεωργία Κεφαλά (ήταν 2η) και ο Δημήτρης Θεοδοσόπουλος.

Στη Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, η Όλγα Δάλλα ήρθε πρώτη και παραιτήθηκε με καταγγελίες κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις λίστες. Την έβαλαν 3η στη λίστα πίσω από τον πρώτο Σπύρο Μπιμπίλα και τον δεύτερο Ευθύμιο Μαυράκη (7ο σε ψήφους).

Στη Β’ Πειραιώς πρώτος τοποθετήθηκε ο Χρήστος Αριδας και δεύτερη η Αθηνά Τσαμαδού, με τη Μαργαρίτα Καζάκου που ήταν πρώτη σε σταυρούς να βρίσκεται στην 3η θέση.

Μάλιστα η κ. Καζάκου έγραψε: «ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!».

Στη Δυτική Αττική, από δεύτερος σε ψήφους είναι πρώτος στη λίστα ο Δημήτρης Φουφόπουλος.

Στην Αχαΐα πρώτος πλέον είναι ο Ανδρέας Ρέγκλης στη λίστα, ενώ πρώτη σε σταυρούς είχε έρθει η Μαρία Αλεξίου.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης, από 5ος σε σταυρούς, ο Μιχάλης Χουρδάκης είναι πρώτος στη λίστα.

Στο Ηράκλειο, μπαίνει πρώτος στη λίστα ο Γιώργος Τσαμπουράκης αντί του Δημήτρη Κολοκοτρώνη.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Στον ελληνικό λαό αξίζουν περισσότερα»

Στυλιανίδης: Το ροζ του χάρτη της Ροδόπης δεν έχει πολιτικό πρόσημο

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να μπει ανάχωμα στην παντοδυναμία της ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42