search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:14
MENU CLOSE

Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Μπορεί να βάλει κάτω 10 άντρες για πλάκα» (Video)

12.03.2023 15:20
kwnstantopoulou_karanastasis

Και για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η Ζωή είναι ένας ιδιοφυής άνθρωπος. Και για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον που ένας ιδιοφυής άνθρωπος επιλέγει να έχουμε αυτή την ωραία σχέση εμπιστοσύνης και εξέλιξης. Είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος», ανέφερε αρχικά.

»Υπάρχει αυτός ο δυναμισμός βέβαια που μπορεί να βάλει κάτω 10 άντρες για πλάκα, που είναι πολύ γοητευτικό επίσης. Όποιος τη γνωρίζει υπεργοητεύεται από αυτή τη θεάρα και με το χιούμορ και με την πληθωρικότητά της. Φυσικά και έχει κανιβαλιστεί με ακραία επιθετικό τρόπο σε αυτή τη χώρα», ανέφερε.

«Έχω κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών μου»

«Κάποια στιγμή έγινε κάτι και είπα “τώρα είναι η ώρα” για να κάνω οικογένεια. Τα παιδιά δεν έρχονται για να μας γεμίζουν τα κενά. Έχω κάνει τατουάζ τα ονόματα των παιδιών μου», εξήγησε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασμα της Γερμανού για Μπισμπίκη: «Λίγο ντροπή…» (Video)

Eurovision 2023: Αυτό είναι το τραγούδι που θα στείλει η Ελλάδα (Video)

Ιωάννα Μαλέσκου: Tι απαντάει για τον γάμο της και το όνομα του παιδιού της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06