search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:05
MENU CLOSE

Eurovision 2023: Αυτό είναι το τραγούδι που θα στείλει η Ελλάδα (Video)

12.03.2023 14:27
eurovision-2023-new

Εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2023, που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, του Ηνωμένου Βασιλείου, θα είναι ο 16χρονος Victor Vernicos, με το τραγούδι “What They Say”.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, που αποτελεί τον νεότερο σε ηλικία καλλιτέχνη που έχει στείλει η χώρα μας στον διαγωνισμό, έλαβε το χρίσμα για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 9, 11 και 13 Μαΐου 2023, στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ και η επιτροπή κοινού αξιολόγησαν τις προτάσεις όλων των καλλιτεχνών, με πάνω από 106 τραγούδια και έκριναν ως αρτιότερη την πρόταση του Victor Vernicos.

Ο Victor Vernicos αποτελεί πρόταση της PANIK Records. Το κομμάτι του είναι μπαλάντα σε αγγλικό στίχο. Το θέμα της συμμετοχής του είναι το άγχος, ενώ το τραγούδι του αποτελεί μια ατμοσφαιρική μπαλάντα.

Το “What They Say” είναι μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο Victor στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα, τονίζοντας πως μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα ένα πιο φωτεινό “αύριο”.

Σε σκηνοθεσία των Pickcodes, το video clip του τραγουδιού ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωτογραφία και τη σύγχρονη αισθητική του.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Tι απαντάει για τον γάμο της και το όνομα του παιδιού της

Πήρε εξιτήριο ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Πότε επιστρέφει στην «Super Κατερίνα»

Γιώργος Μαυρίδης για Τέμπη: «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που ζούμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:05