ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 06:34
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Καλαμάτα: Διασωληνωμένος στο ΚΑΤ ο 15χρονος με το πατίνι (Video)

14.06.2023 12:47

Εξαιρετικά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 15χρονου αγοριού το οποίο συγκρούστηκε με ΙΧ ενώ διέσχιζε με πατίνι διασταύρωση στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στην αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 15χρονος διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και πιθανό εσωτερικό αιμάτωμα.

Μετά τις εξελίξεις αυτές οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή του 15χρονου στο νοσοκομείο ΚΑΤ, κάτι που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, Τετάρτη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πως έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα έλαβε χώρα στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου το βράδυ της Τρίτης, όταν δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που βρισκόταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, από την σύγκρουση το πατίνι με το αγόρι ηλικίας περίπου 15 ετών κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Διαβάστε επίσης

Πύλος: Ασύλληπτη τραγωδία – Τουλάχιστον 32 οι νεκροί από το ναυάγιο, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων

Αδιανόητο! Έβαλαν μπάρες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Χρεώνουν 1 ευρώ ανά λεπτό την αναμονή (Video)

Μαρουσάκης: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Βροχές μέχρι και τον Ιούλιο (video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27
Exit mobile version