ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:58
MENU CLOSE

Κάιλι Μινόγκ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη Μαντόνα (video)

21.06.2023 09:15

Το νέο άλμπουμ της Κάιλι Μινόνγκ «Padam Padam» βρίσκεται στο Νο.9 του UK Singles Chart, με την ποπ σταρ να ηγείται της συναυλίας του iHeartMedia μαζί με άλλους καλλιτέχνες όπως οι Daya, Deborah Cox Και Ally Brooke.

«Είναι απίστευτο να είμαι στα πενήντα μου και να συμβαίνει αυτό» τόνισε η Κάιλι Μινόγκ στο 103,5 KTU. «Και το ενδιαφέρον είναι ότι πρόκειται για τη νέα γενιά».

Στο ενδεχόμενο μίας νέας περιοδείας η τραγουδίστρια είπε: «Θα το ήθελα πολύ. Και νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ορίστε το είπα. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συμβεί αυτό».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, η Μινόγκ απάντησε θετικά. «Θα το έκανα. Φυσικά και θα το έκανα!» αποκαλύπτοντας ότι τη ρωτάνε συχνά γι’ αυτό. «Θα ξεκινήσει περιοδεία. Δεν έχω το αριθμό της, αλλά αν ήμουν στην πόλη και ήταν κι εκείνη, θα ήταν καταπληκτικό. Το κτίριο πιθανόν να γκρεμιζόταν. Θα έπρεπε να στείλουμε προειδοποιήσεις!».

«Ήμουν 16 χρόνων όταν χόρευα στην κρεβατοκάμαρά μου με τη Μαντόνα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την περιοδεία της» ανέφερε τέλος, η διάσημη τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Η περίοδος του «Δέστε τους» ήταν από τις πιο σκοτεινές της ζωής μου (Video)\

Σακίρα και Λιούις Χάμιλτον: Ετοιμάζουν μαζί τις διακοπές τους

Mission: Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ αποθεώθηκε στη Ρώμη με αφορμή τη νέα του ταινία

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:56
Exit mobile version