search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Μαρία Ηλιάκη: Η περίοδος του «Δέστε τους» ήταν από τις πιο σκοτεινές της ζωής μου (Video)

21.06.2023 09:01
maria-iliaki-new

Στην περίοδο της μεγάλης επιτυχίας του «Δέστε τους» αναφέρθηκε η Μαρία Ηλιάκη, ενώ μίλησε για την εμπειρία που έχει αποκομμίσει γενικά από την τηλεόραση.

«Ήταν πολύ ωραία τα χρόνια του Κους-Κους, είχαν κάτι, μια ανεμελιά, μία αθωότητα. Έλεγε ο καθένας τη βλακεία του και δεν μας παρεξηγούσε κανείς, πάντα στο πλαίσιο της ευπρέπειας όσο γινόταν. Δεν θα άλλαζα τίποτα από τότε» είπε, επισημαίνοντας ότι εκείνη ήταν μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής της.

«Πέρασα πολύ ωραία στην τηλεόραση και ήταν ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν να κάνω από μικρή. Την περίοδο του «Δέστε τους» δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω έξω. Όλο αυτό με τον Νίκο, τον χορό της Ηλιάκη… Ωστόσο, ενώ ζούσα κάτι πολύ ωραίο επαγγελματικά, ήταν από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, γιατί ήταν τότε που ξεκίνησε να αρρωσταίνει η μαμά μου.

Στην αρχή, όταν αρρώστησε η μαμά μου και άρχισε να παθαίνει τα πρώτα εγκεφαλικά, δεν μπορούσα να το δεχθώ. Είχαμε μία έντονη σχέση με τα θετικά και τα αρνητικά της. Ταλαιπωρήθηκε 8 χρόνια αλλά νομίζω ότι εκεί που είναι τώρα είναι χαρούμενη και περήφανη. Όταν έγινα κι εγώ μαμά, δικαιολόγησα πολλές συμπεριφορές της, ειδικά την υπερπροστατευτικότητά της»

Διαβάστε επίσης:

Mission: Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ αποθεώθηκε στη Ρώμη με αφορμή τη νέα του ταινία

Adele: Διαγνώστηκε με μυκητίαση από τους στενούς κορσέδες που φοράει

Δύσκολες ώρες για την Καλή Καλό: Βρίσκεται σε νοσοκομείο – Κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09