search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:32
MENU CLOSE

Open: Συνωστισμός για τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού

21.06.2023 12:32
open_1205_1200-700_new

Κινητικότητα σε Open και Barking Well στην οποία ο σταθμός έχει εκχωρήσει το μάνατζμεντ του ψυχαγωγικού προγράμματος του ώστε να ανατοποθετηθεί με αξιώσεις στον ανταγωνισμό της σεζόν 2023-2024.

Από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών του Νίκου Κοκλώνη και η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, είναι η ριζική αναμόρφωση της μεσημεριανοαπογευματινής ζώνης ώστε να μετακινηθεί ο δείκτης τηλεθέασης για το Open καθώς μέχρι τώρα είχε αποδόσεις που παραπέμπουν σε πολικές θερμοκρασίες.

Για το λόγο αυτό έχουν αρχίσει ραντεβού και βολιδοσκοπίσεις. Μεταξύ των διερευνητικών επαφών που γίνονται αυτό το διάστημα είναι και εκείνες με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων που γίνονται εξετάστηκε το ενδεχόμενο η Ζαρίφη να ενσωματωθεί άμεσα στο δυναμικό του σταθμού για καθημερινή εκπομπή, πιθανόν στο δίωρο 10.00-13.00, από τον επόμενο μήνα και ως την έναρξη της σεζόν. Η εταιρεία και ο σταθμός, εφόσον οι δύο πλευρές τα βρούνε, θέλουν η Ζαρίφη να συνεχίσει και στη νέα σεζόν.

Αν καρποφορήσουν οι επαφές με τις δύο, λέγεται ότι θα «κουμπώσουν» στις θέσεις των εκπομπών των Ίνας Ταράντου και Μάριον Μιχελιδάκη.

Εξετάζεται επίσης και η επαναφορά της Αννίτας Πάνια στο Open με πιθανότερη προοπτική την αξιοποίηση της στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Μπέττυ Μαγγίρα και Ελένη Τσολάκη παραμένουν ως έχουν στις θέσεις τους, εκτός συγκλονισιτικού απροόπτου. Άλλωστε, η Μαγγίρα «πολιορκείται» από τον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Κακούσης σε Κυρανάκη: Μπορείτε να ερμηνεύετε τον κύριο Μητσοτάκη, εμένα δεν σας επιτρέπω (video)

ΕΡΤ: Σημαντική διάκριση για τη σειρά animation «Γέγονε- Μέσα στο μουσείο» στο φεστιβάλ Ανεσί (videos/photos)

Μπρίτζερτον: Το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σεζόν(photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48