search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:57
MENU CLOSE

Μπαρτσελόνα: Και επίσημα «μπλαουγκράνα» ο Γκουντογκάν (Video)

26.06.2023 13:34
gudogan_new

Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος… γάμου» ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα, Δευτέρα (26/6), καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιλκάϊ Γκιντογκάν από την Μπαρτσελόνα.

Ο Γερμανός μέσος, αφού υπεβλήθη στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά.

Από τους «πυλώνες» στην Μάντσεστερ Σίτι, που κατέκτησε το ιστορικό «τρεμπλ», ο 32χρονος Γκιντογκάν «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στην Ντόρτμουντ, ενώ το 2016 πήγε στους «πολίτες», όπου εξελίχθηκε υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα και έγινε ένα από τα βασικά «γρανάζια» στην εντυπωσιακή «μηχανή» του Καταλανού προπονητή.

Για την απόκτηση του έμπειρου άσου, κινήθηκαν έντονα, τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και σύλλογοι από την Σαουδική Αραβία, όμως ο Γκιντογκάν, προτίμησε τους «μπλαουγκράνα» του Τσάβι, όπου εκτιμά ότι θα απολαύσει το ποδόσφαιρο, όντας ο ηγέτης των Καταλανών και ο ιδανικός αντικαταστάτης του Σέρχιο Μπουσκέτς στην μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης:

Κολύμβηση: Ρεκόρ 20ετίας κατέρριψε η Γεωργία Δαμασιώτη στα 200μ πεταλούδα

Στίβος: «Πέταξε» η Εμμανουηλίδου – 3η στα 200μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Ο Ζιντάν θέλει να επιστρέψει στους πάγκους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:57