search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:51
MENU CLOSE

Καινούργιου: Αποκάλυψε ότι έκανε ψυχοθεραπεία με την πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη

27.06.2023 16:46
GONTIKA
Κυριάκος Μητσοτάκης - Ήβη Γόντικα (Eurokinissi)

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έκανε ψυχοθεραπεία με την πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κα Ήβη Γόντικα. Η δήλωση έγινε με αφορμή την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο η οποία και σχολιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε αν η πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κα Ήβη Γόντικα έδωσε το παρών στην ορκωμοσία και στη συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη.

«Η κυρία Ήβη είναι εξαιρετική ψυχολόγος, έκανα κάποιες συνεδρίες παλιά μαζί της και με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι εξαιρετική πραγματικά» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη έχει ανεβάσει αρκετές φορές στα social media φωτογραφίες με τη μητέρα της, κυρίως από τα παιδικά της χρόνια. Η Ήβη Γόντικα με τον πατέρα της Μαρέβας γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην Ελβετία όπου σπούδαζαν και οι δυο ιατρική.

Η κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη , μεγάλωσε ουσιαστικά με τη γιαγιά της μετά το διαζύγιο των γονιών της. Ο πατέρας της συνέχισε να ζει και να δουλεύει στο Λονδίνο ενώ η μητέρα της προχώρησε σε τρεις ακόμα γάμους. Από την πλευρά της μητέρας της, απέκτησε και τον ετεροθαλή αδελφό της, ο οποίος ασχολείται με τα χρηματιστηριακά.

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Κλούνεϊ: Έφτασε στη Μύκονο – Βίντεο από την άφιξή του στο νησί

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Αυτός ήταν πάντα ο όρος που έθετα στους δημοσιογράφους (Video)

Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32