search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Χλεύασαν την Μπέσσυ Αργυράκη και την κόρη της για το βάρος τους: «150 κιλά αυτή 200 εσύ»

04.08.2023 20:00
mpessy-argyraki-new (4)

Η Μπέσσυ Αργυράκη μοιράζεται συχνά προσωπικές τις στιγμές στο Instagram. Σε αρκετές από αυτές τις δημοσιεύσεις «πρωταγωνιστεί» η κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα, η οποία ειναι εξίσου ενεργή στα social media. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί και ευγενικοί ωστόσο…Κάποιος χρήστης προέβη σε ένα άσεμνο σχόλιο για το βάρος μητέρας και κόρης με αφορμή μια πρόσφατη δημοσίευσή τους.

Το σχόλιο έγινε αφότου η κόρη της τραγουδίστριας ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube από την παραμονή της στη Μάνη. Κάτω από τη δημοσίευσή της ένας χρήστης χλεύασε την ίδια και τη μητέρα της για τα κιλά τους, κάνοντας μάλιστα, αναφορά στο πρόσφατο ατύχημα της Μπέσσυς Αργυράκη στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια έπεσε από τη σκηνή, ενώ τραγουδούσε στην παραλία Αγίας Τριάδας του δήμου Θερμαϊκού και νοσηλεύτηκε. Με ένα χιουμοριστικό κλιπ, η Εβελίνα Νικόλιζα απαθανάτισε τη μητέρα της, που βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει. Η ίδια η ερμηνεύτρια μάλιστα είχε σχολιάσει με χιούμορ την πτώση της.

Δεν έχουν όλοι το ίδιο χιούμορ ωστόσο… Το κακόβουλο σχόλιο του χρήστη έγραφε: «Πρόσεξε μην φας καμιά σούπα σαν τη μάνα σου… 150 κιλά αυτή, 200 εσύ, όπως καταλαβαίνεις δεν θα υπάρχει νοσοκομείο να σας περιθά(λ)ψει».

«Πιστεύετε θα σταματήσει ποτέ να με τρομάζει αυτός ο κόσμος;» σχολίασε με τη σειρά της η Εβελίνα Νικόλιζα μέσω Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος θα τιμήσει ιδιωτικά τη μνήμη της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ

Ζέτα Μακρυπούλια: Διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά (Photos)

Μέγκαν Μαρκλ: Είχε γενέθλια, βγήκε «ραντεβού» με τον Χάρι και έβαλε τέλος στα… σενάρια χωρισμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32