search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:17
MENU CLOSE

Η Beyoncé πλήρωσε 100.000 δολάρια για να παρατείνει την κυκλοφορία του μετρό λόγω βροχόπτωσης

07.08.2023 21:39
Beyoncé

Η περιοδεία «Renaissance» της Beyoncé πλήρωσε 100.000 δολάρια για να κρατήσει ανοιχτούς και τους 98 σταθμούς του μετρό στην Ουάσιγκτον, για μια επιπλέον ώρα μετά την καθυστέρηση του σόου της Κυριακής στον υπαίθριο χώρο FedExField λόγω δυνατής βροχόπτωσης και κεραυνών, σύμφωνα με δελτίο τύπου από την αρχή μεταφορών.

«Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη της αποψινής Renaissance World Tour στο FedExField, το μετρό θα παρατείνει το τελευταίο τρένο κατά μία επιπλέον ώρα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αρχή Διέλευσης της Μητροπολιτικής Περιοχής της Ουάσιγκτον.

«Η επιπλέον ώρα θα χρηματοδοτηθεί από την Beyoncé που θα καλύψει το κόστος των 100.000 δολαρίων για τη λειτουργία περισσότερων τρένων, τη διατήρηση και των 98 σταθμών για την έξοδο των επιβατών και άλλα λειτουργικά έξοδα».

Το στάδιο εξέδωσε μια ειδοποίηση προκειμένου οι θεατές να αναζητήσουν καταφύγιο κάτω από στέγαστρο λόγω αυξημένης κεραυνικής δραστηριότητας στην περιοχή, προτού δώσει το πράσινο φως στους θαυμαστές της τραγουδίστριας να επιστρέψουν στον χώρο της συναυλίας. Η καθυστέρηση δημιούργησε αδημονία με το πλήθος να περιμένει σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας.

«Λόγω κεραυνών στην περιοχή, αναζητήστε καταφύγιο με τάξη. Ο κόσμος έξω από τις πύλες και στους χώρους στάθμευσης καλείται να επιστρέψει στο αυτοκίνητό του».

Η οδηγία ωστόσο αναιρέθηκε στη συνέχεια, μετά από σχεδόν δύο ώρες αναμονής κατά την οποία αρκετοί άνθρωποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες για θερμική εξάντληση και ένα άτομο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση μέσα στο γήπεδο ήταν μπερδεμένη και χαοτική, είπε η Άμπι Φίλιπ του CNN, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος που γέμισε το γήπεδο.

«Ήταν πολύ άβολο… Εννοώ ότι έβρεχε για λίγο και υπήρχαν αστραπές, έτσι δεν ήθελαν να αφήσουν κανέναν να μπει και προφανώς η συναυλία δεν επρόκειτο να ξεκινήσει, αλλά ήταν πραγματικά χαοτικό και νομίζω ότι ήταν κάπως η εμπειρία που είχαμε εγώ και τόσοι άλλοι άνθρωποι… το χάος και το πλήθος, η βροχή και η ζέστη», είπε.

«Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που ήταν μια υπέροχη συναυλία, αλλά αυτή η εμπειρία ήταν λίγο τρομακτική», πρόσθεσε.

«Κανείς δεν φαινόταν να ξέρει πραγματικά ποιο θα έπρεπε να είναι το σχέδιο».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Φωκάς: Νέα ανάρτηση από τη σύζυγό του – «Άλλη μια μάχη σήμερα»

Μέγκαν και Χάρι: Ετοιμάζουν ταινία για το Netflix – Αγόρασαν τα δικαιώματα για ρομαντικό μυθιστόρημα

Ντέμι Μουρ: Επισκέφθηκε τη Μύκονο και ξεσήκωσε με τον χορό της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:15