search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:29
MENU CLOSE

Κως: Συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης

16.08.2023 12:03
KOS NEW

Oλόκληρη η κοινωνία του νησιου της Κω περιμένει να μάθει όλα όσα έγιναν την επίμαχη νύχτα, με την 19χρονη κατονομάζει άντρα που όπως υποστηρίζει την κακοποίησε σεξουαλικά.

Οι δυο τους είχαν βγει να διασκεδάσουν και κατέληξαν στο σπίτι του 39χρονου. Εκεί όπως τονίζει η κοπέλα κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν εκείνη ζαλίστηκε, ο άντρας την βίασε.

Ειδικότερα μια 19χρονη Γερμανίδα, κατήγγειλε 39χρονο Τυνήσιο για βιασμό. Όπως ανέφερε το βράδυ της Κυριακής 13 Αυγούστου του 2023 διασκέδαζαν μαζί.

Κάποια στιγμή μπήκε στο αυτοκίνητό του και εκεί όπως είπε, ο 39χρονος ξεκίνησε να την χαϊδεύει. Την οδήγησε σπίτι του, όπου βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα.

Κατανάλωσαν αλκοόλ και όπως δηλώνει η 19χρονη, κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της και την βίασε. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο Τυνήσιος έχει συλληφθεί.

Διαβάστε επίσης

Νοσοκομείο Σωτηρία: Αυτοκτόνησε ασθενής – Έπεσε από το δεύτερο όροφο

Καιρός: Εξασθενούν τα μελτέμια και ανεβαίνει ο υδράργυρος – Πού θα φτάσει τους 36 βαθμούς (Video)

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι κάμερες δεν «έπιασαν» τό φονικό μαχαίρωμα – Ελπίδες ότι θα «μιλήσουν» τα κινητά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 09:28