search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:02
MENU CLOSE

Ν. Φιλαδέλφεια: Εξηγήσεις δίνουν 7 υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. – Νέα εντάλματα

20.08.2023 20:19
ASTYNOMIA

Μέσα από βίντεο και μαρτυρίες η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στα γεγονότα της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 10 ακόμη άτομα προερχόμενα τόσο από την ομάδα των Ελλήνων που ήταν μαζί με τους Κροάτες όσο και από οπαδούς της ΑΕΚ.

Μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται νέα εντάλματα και αφορούν Έλληνες που βοήθησαν τους Κροάτες στα αιματηρά γεγονότα έξω από την OPAP Arena.

ΕΔΕ για ευθύνες αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. – Αύριο δίνουν εξηγήσεις οι 7

Την ίδια ώρα 7 αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν χαρακτηριστεί ως ελεγχόμενοι για πειθαρχικό παράπτωμα και τους έχει ήδη σταλεί κλήση για να υποβάλουν απολογητικό υπόμνημα.

Ανάμεσα τους βρίσκονται υψηλόβαθμοι αξιωματικοί ενώ οι πρώτες καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να έρθουν πριν την ολοκλήρωση της ΕΔΕ.

Το ενδιαφέρον των κροατικών ΜΜΕ για τη μητέρα του Μιχάλη

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των κροατικών ΜΜΕ για τη μητέρα του Μιχάλη επικροτώντας τη θαρραλέα της στάση να παρευρεθεί στον χθεσινό αγώνα.

Τρομακτικό τροχαίο στη Φωκίδα: Απανθρακώθηκε μπροστά στην κόρη της

Φοροδιαφυγή: «Λουκέτα» σε 12 καταστήματα που… ξέχασαν να κόψουν αποδείξεις

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ενισχύονται οι δυνάμεις – Άνιση μάχη με τις φλόγες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07