search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:27
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει στα παρασκήνια του Μονακό – Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν ζουν πλέον χώρια (Photos)

23.08.2023 10:41
albert new

Βαριά σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από το παλάτι του Μονακό, καθώς –όπως γράφει η Sun- η πριγκίπισσα Σαρλίν «ζει πλέον στην Ελβετία και βλέπει τον σύζυγό της μόνον κατόπιν ραντεβού».

Ο βρετανικός ιστότοπος επικαλείται γνώστες του παρασκηνίου στο Μονακό, που αναφέρουν ότι η 45χρονη πριγκίπισσα συναντά τον 65χρονο πρίγκιπα Αλβέρτο μόνο για λόγους πρωτοκόλλου.
Πάντως το πριγκιπικό ζεύγος έκανε διακοπές μαζί με τα παιδιά του – τα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα – σε ένα γιοτ. Όταν όμως τελείωσαν οι μέρες ξενοιασιάς η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στην Ελβετία και δεν πήγε στο Μονακό.

Γνώστης του παρασκηνίου δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα Voici ότι η Σαρλίν και ο Αλβέρτος είναι πλέον «ένα ζευγάρι για τελετουργικούς λόγους».

«Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν είναι καλοί σύντροφοι, φροντίζουν τα παιδιά τους», ανέφερε άλλη πηγή στην γερμανική Bild, προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα έχει δεσμευτεί ότι θα επιστρέφει στο Μονακό για επίσημες εμφανίσεις και θα έχει συχνότερη επαφή με τα παιδιά της.

Η Σαρλίν έχει διαψεύσει τις φήμες ότι πήρε διαζύγιο από τον Αλβέρτο, αλλά σε πρόσφατη εμφάνιση στο Μιλάνο εθεάθη χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου. Νωρίτερα είχε περάσει δέκα μήνες μακριά από το παλάτι, όταν βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, όπου πήγε για ταξίδι που υποτίθεται πως θα διαρκούσε ένα μήνα.

Η Σαρλίν δεν έχει εμφανιστεί στο Μονακό από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022, επικαλούμενη ιατρικό πρόβλημα που δεν της επέτρεπε τα αεροπορικά ταξίδια. Όταν επέστρεψε, κυκλοφόρησαν φήμες ότι «δεν αισθανόταν καλά».

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε στο περιοδικό People ότι η οικογενειακή επανένωση στο Μονακό, την περασμένη εβδομάδα, «πήγε πολύ καλά» τις πρώτες ώρες, αλλά στη συνέχεια «κατέστη σαφές ότι η Σαρλίν δεν αισθανόταν καλά» και «αντιλήφθηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια».

«Ήταν κλονισμένη και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα επίσημα καθήκοντα, γενικά στην ζωή, ακόμα και στην οικογενειακή ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλβέρτος.

Το εντυπωσιακό παλάτι στο Μονακό, όπου ζούσε η Σαρλίν, έχει μείνει ουσιαστικά άδεια εδώ και 20 χρόνια. Εκεί έζησε για επτά χρόνια σε συνθήκες υπερβολικής πολυτέλειας και χλιδής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παλάτι διαθέτει μία εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα που έχει σχεδιαστεί από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι και περιβάλλεται από κίονες που φιλοτεχνήθηκαν από μάρμαρο Καράρα.

Στους εσωτερικούς τοίχους υπάρχουν τοιχογραφίες με μυθολογικά θέματα, που φιλοτεχνήθηκαν από Γενοβέζους καλλιτέχνες τον 16ο αιώνα.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία δίχως τέλος στη Χαβάη: Στους 115 οι νεκροί, τουλάχιστον 1.100 οι αγνοούμενοι (videos)

Τουρκία: Εκκενώθηκαν 7 χωριά λόγω πυρκαγιάς στην περιοχή Τσανάκαλε

Κύπρος – Χριστοδουλίδης για επεισόδιο στη νεκρή ζώνη: Η Τουρκία πήρε ξεκάθαρη απάντηση από τη διεθνή κοινότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:19