search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Έβρος: Παραδόθηκε στις αρχές ο νέος «σερίφης» που «συνέλαβε» μετανάστες – Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση ζήτησε ο Εισαγγελέας

28.08.2023 21:50
metanastes-new

Στην Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε ο νέος «σερίφης» του Έβρου που είχε συλλάβει μετανάστες και μάλιστα ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Για το περιστατικό είχε ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, μετά το σοκ που προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα η ενέργεια τριών πολιτών από την Αλεξανδρούπολη να κλειδώσουν σε τρέιλερ φορτηγού 13 μετανάστες.

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος με στολή παραλλαγής να «συλλαμβάνει» μαζί με άλλα άτομα τέσσερις μετανάστες που βρίσκονται στο έδαφος.

Ο χρήστης μάλιστα, κατηγορεί τα θύματα για εμπρησμό και φωνάζει στην κάμερα: «Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;».

Ένας από τους μετανάστες φαίνεται να είναι τραυματισμένος και να πονά.

«Η Ελλάδα είναι ισχυρό κράτος δικαίου. Είναι συντεταγμένη πολιτεία, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Αυταπατώνται οικτρά όσοι θεωρούν ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Πολιτεία και τις Αρχές της, ερμηνεύοντας τους νόμους κατά το δοκούν», σημειώνουν οι πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε επίσης:

Σάμος: Η στιγμή που το Λιμενικό σώζει βρέφος με ΚΑΡΠΑ – Συγκλονιστικό βίντεο

Χαλκιδική: Εκατοντάδες νεκρά ψάρια ξεβράζονται σε λιμνοθάλασσα

Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων για Βρετανικό Μουσείο: Επιτακτικό το αίτημα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:29