search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:33
MENU CLOSE

Διαψεύδει η Αθήνα τα περί επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Άμυνας

01.09.2023 16:04
upetha2
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαψεύδει το ελληνικό υπουργείο Άμυνας τα περί επίσκεψης του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ στην Αθήνα που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας: «Σχετικά με τα αναφερόμενα σε ΜΜΕ της Τουρκίας περί επίσκεψης του Τούρκου Υπουργού Άμυνας κ. Γιασάρ Γκιουλέρ στην Αθήνα, επισημαίνεται ότι δεν έχει υπάρξει πρόσκληση».

Νωρίτερα το CNN Turk έγραφε ότι η επίσκεψη Γκιουέρ στην Αθήνα θα γίνει μεταξύ 5ης και 20ης Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ θα επισκεπτόταν την Αθήνα για συνάντηση με τον ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Κωστίδης, ανέφερε από την ο Κωνσταντινούπολη ότι το τουρκικό μέσο αναφέρει ότι η συνάντηση των δύο υπουργών Άμυνας θα γινόταν πριν από την συνάντηση ΜητσοτάκηΕρντογάν στην Νέα Υόρκη, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Από τις πληροφορίες που μετέδωσε το τουρκικό μέσο προέκυπτε ότι η επίσκεψη Γκιουέρ στην Αθήνα θα γίνει μεταξύ 5ης και 20ης Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Τζουμάκας για Κασσελάκη: Είναι έκφραση παρακμής και εκφυλισμού της πολιτικής ζωής (video)

Τσακαλώτος για Κασσελάκη: Το κόμμα δεν είναι επιχείρηση να φέρεις διευθύνοντα σύμβουλο από άλλη χώρα (videos)

Μητσοτάκης: Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν ούτε τσιπάκια, ούτε κάμερες – Στη Βουλή είμαστε μόνοι μας στον δρόμο της ευθύνης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:31