search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:28
MENU CLOSE

Μουντομπάσκετ: Δακρυσμένος ο Κώστας Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής (Photos/Video)

01.09.2023 19:21
papanikolaou-new
Πηγή: Twitter

Δάκρυσε ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με τη Λιθουανία, που έφερε τον αποκλεισμό της ομάδας από τη συνέχεια του Mundobasket 2023.

Ο αρχηγός της γαλανόλευκης έμεινε χωρίς πόντο στο ματς, έχοντας 0/4 από το τρίποντο και λίγο πριν το τέλος του αγώνα και την βαριά ήττα της ομάδας (92-67) εμφανίστηκε καθισμένος στον πάγκο, με σκυμμένο κεφάλι και με το πρόσωπο κρυμμένο στην πετσέτα του.

«Με πονάει που δεν βοήθησα εγώ, δεν στάθηκα στο ύψος. Αυτό είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιδιά. Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Εγώ νιώθω σαν να μην έδωσα αυτά που μπορούσα να δώσω σε αυτή την ομάδα. Είναι κα΄τι που αυτή τη στιγμή με πονάει, με τρώει. Αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι ζωή. Προχωράμε. Όλα καλά» ήταν τα λόγια… καρδιάς του αρχηγού της Εθνικής μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης:

Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Τέλος από την Εθνική ο Κώστας Φορτούνης!

Conference League: Με Άιντραχτ, Ελσίνκι και Αμπερντίν ο ΠΑΟΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07