search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:59
MENU CLOSE

Ο Ματιέ Κασοβίτς χειρουργήθηκε μετά από σοβαρό τροχαίο

04.09.2023 19:57
Mathieu Kasowitz

Ο Ματιέ Κασοβίτς, που τραυματίστηκε την Κυριακή σε ατύχημα με μοτοσικλέτα κοντά στο Παρίσι, χειρουργήθηκε στον αστράγαλο, τη λεκάνη και το ένα πόδι, ανέφερε σήμερα το περιβάλλον του.

Η ζωή του 56χρονου ηθοποιού και σκηνοθέτη δεν διατρέχει κίνδυνο, διαβεβαίωσαν οι πηγές αυτές.

«Οι χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τη νύχτα πήγαν καλά. Ο Ματιέ θα ξεκινήσει τώρα τη διαδικασία της ανάρρωσης, με ξεκούραση, για να επανέλθει σε φόρμα», ανέφερε ο πατέρας του, σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο ατζέντης του. Ευχαρίστησε επίσης «το εκπληκτικό ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που κάνει τα πάντα για την αποκατάστασή του».

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Εβρί, ο ηθοποιός έκανε μαθήματα οδήγησης μοτοσικλέτας στην πίστα του Λινάς-Μοντλερί. Στο ατύχημα δεν ενεπλάκη κάποιο άλλο όχημα. Εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε μόνος του και έπεσε στο έδαφος. Φορούσε κράνος και δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Ο Ματιέ Κασοβίτς έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 1995 με την ασπρόμαυρη ταινία «Το μίσος», που σκηνοθέτησε ο ίδιος. Η ταινία βραβεύτηκε στις Κάννες. Ως ηθοποιός έχει παίξει σε δεκάδες ταινίες («Ένας πολύ διακριτικός ήρωας» του Ζακ Οντιάρ, «Αμήν» του Κώστα Γαβρά, «Αμελί» του Ζαν-Πιερ Ζενέ και άλλες). Φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Visions» στο πλευρό της Νταϊάν Κρούγκερ.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα παιδιά του έβγαλαν selfie στον τάφο του (Photo)

ερ: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω 80 ετών νωρίτερα απ’ ότι θα ήθελα»

Aerosmith: Ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48