search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 03:20
MENU CLOSE

Τέμπη: «57 ψυχές ζητούν δικαίωση» – Διαμαρτυρία στη ΔΕΘ από τους συγγενείς θυμάτων

09.09.2023 22:18
tempi_de8

«Μετά από 6 μήνες δε συγκινείται κανείς. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται».

»Οι δικαστικές αρχές τώρα άρχισαν να κινούνται. Δεν έχει παραιτηθεί κανείς από αυτούς που ευθύνονται. Θέλουμε διαδηλώνοντας να δηλώσουμε τη δυσαρέσκεια μας για όλα τα κακά της χώρας μας ξεκινώντας από την τραγωδία των Τεμπών. Είχαμε τις φωτιές που κατέκαψαν τη χώρα, ανείπωτα εγκλήματα όπως αυτό που έγινε στον Πειραιά. Κανένας δε βοήθησε το παιδί».

Με αυτά τα λόγια ο εκπρόσωπος του συλλόγου πληγέντων της τραγωδίας των Τεμπών, Χρήστος Κωνσταντινίδης, επισήμανε πως οι συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος εξακολουθούν να ζητούν να αποδοθούν επιτέλους οι πολιτικές ευθύνες.

Κρατώντας πανό («Δεν ξεχνώ. 57 ψυχές ζητούν δικαίωση»), συγγενείς των θυμάτων έδωσαν δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις για τη ΔΕΘ.

«Έχουμε ένα επίσης τραγικό γεγονός στη Θεσσαλία. Δεν πνίγηκαν αλλά τους έπνιξαν όσοι έχουν την ευθύνη των έργων. Πρέπει να προχωρήσει το δικαστικό κομμάτι πιο γρήγορα. Οι ευθύνες είναι πολύ ψηλά. Όπως μας ανέφερε ο εφέτης, το κατηγορητήριο ανεβαίνει προς τα πάνω. Πιέζουμε όσο μπορούμε για την απόδοση των πολιτικών ευθυνών», επισήμανε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης:

Ραφήνα: Εγκλωβισμένοι για 12 ώρες οι 750 επιβάτες του Fast Ferries Andros – Μεταφέρουν τρόφιμα και φάρμακα

Κακοκαιρία Ντάνιελ: Σε 77χρονο από το Βόλο ανήκει η σορός που βρέθηκε στην παραλία της Εύβοιας

Καρδίτσα: «Μείναμε 20 ώρες πάνω στο νεροχύτη, αν κατεβαίναμε θα πνιγόμασταν» – Συγκλονίζει μητέρα δύο παιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 01:32