search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:30
MENU CLOSE

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και επίσημα υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων

11.09.2023 11:50
kasidiaris-123-new

Επισήμως, και με δικαστική βούλα, υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, είναι ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» Ηλίας Κασιδιάρης.

Συγκεκριμένα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε το «πράσινο φώς», εγκρίνοντας τη συμμετοχή στις εκλογές του συνδυασμού του «Ελεύθεροι Αθηναίοι», με επικεφαλής τον ίδιο.

Η απόφαση για την ανακήρυξη των υποψηφίων ελήφθη από τους δικαστές Γεώργιο Βώττη, πρόεδρο Πρωτοδικών και τους πρωτοδίκες Ηλία Καρτσακλή και Ευδοξία Μαλέσιου.

Στην απόφαση του Πρωτοδικείου, που ανακηρύσσει τους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αναφέρονται (μεταξύ άλλων) τα εξής:

«…Ανακηρύσσει τους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και τις τυχόν επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023, που θα διενεργηθούν για την εκλογή δημοτικών αρχών του Δήμου Αθηναίων Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ήτοι υποψηφίων δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και συμβούλων κοινοτήτων τους καθενός από τους συνδυασμούς, ως ακολούθως:

Τον συνδυασμό με το όνομα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» με έμβλημα «ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΜΕΝΟΥ ΡΟΜΒΟΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΔΕΞΙΑ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» στον οποίο περιλαμβάνονται ο/η ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ως υποψήφιος δήμαρχος…».

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Καμία συζήτηση για αναβολή, λέει η κυβέρνηση

Η δύσκολη εξίσωση της ΔΕΘ

Γιώργος Ιωακειμίδης: Ζητά debate για την Περιφέρεια Αττικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:28