Τραγωδία στον Βόλο: Δυο εργατικά δυστυχήματα μέσα σε λίγες ώρες
Δύο νεκροί σε εργατικά δυστυχήματα στον Βόλο μέσα σε λίγες ώρες, την ώρα που η πόλη συνεχίζει να μετράει τις πληγές της από τη φονική κακοκαιρία Daniel.
Νεκρός ανασύρθηκε 38χρονος εργαζόμενος στο καρνάγιο στο Τρίκερι του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούσε εργασίες καθαρισμού μετά την πλημμύρα, όταν μηχάνημα εγκλώβισε το χέρι του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να χάσει την ζωή του.
Ο 38χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών 5 και 11 ετών, Αλβανικής καταγωγής και ζούσε με την οικογένειά του μόνιμα στο Τρίκερι.
Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε δεύτερο εργατικό δυστύχημα.
To δυστύχημα έγινε στις 9.15 σήμερα το πρωί στην Χαλυβουργία Βόλου, με θύμα έναν 28χρονο, που ασχολούνταν με συντήρηση μηχανήματος.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο άτυχος Μιχάλης Σαββανάκης ασχολούνταν με την συντήρηση μηχανήματος και ενώ έκανε εργασίες σε χώρος εκτός παραγωγής, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το μηχάνημα μπήκε σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.
Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο πήγε στην βιομηχανία και μετέφερε τη σορό του εργαζόμενου στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο άτυχος εργαζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε στο Βελεστίνο.
Διαβάστε επίσης:
Διάρρηξη στο σπίτι της Βούλας Πατουλίδου – «Ο Θεός μας φύλαξε» (Video)
Κακοκαιρία Daniel: Συνελήφθη άντρας που έκλεβε από πλημμυρισμένη επιχείρηση στην Λάρισα
Μαγνησία: Χωρίς πόσιμο νερό για 13η ημέρα ο Βόλος – Υποχωρούν τα νερά στην Κάρλα