search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:12
MENU CLOSE

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Χρειάστηκαν δυο χρόνια για να χάσω 50 κιλά – Δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου

24.09.2023 14:09
ELEONWRA-ZOUGANELI

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε από καρδιάς για την προσπάθειά της να χάσει τα περιττά κιλά της, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vita».

«Δεν ένιωθα καλά με την εικόνα μου», ανέφερε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, προσθέτοντας «μπήκα στη διαδικασία να χάσω βάρος, το έκανα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Δεν αισθάνομαι δυνατή, επειδή το πέτυχα. Είμαι άνθρωπος που παλεύει να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, σε όλα τα επίπεδα. Μέρους αυτού ήταν και η διαδικασία της απώλειας βάρους».

Όπως είπε της πήρε δύο χρόνια για να χάσει τα κιλά που ήθελε, για να συμπληρώσει: «Συνέχισα και μετά να προσέχω. Προσπαθώ να συντηρούμαι στα κιλά που με κάνουν να νιώθω καλά. Ήθελε τεράστια πειθαρχία για να τα χάσω, αλλά όντως άλλαξε η ζωή μου. Ένιωσα καλύτερα και άρχισαν να μου αρέσουν άλλες γεύσεις».

Το bullying στην εφηβεία

«Δεν μου αρέσει λέξη bullying, γιατί έχει γίνει της μόδας. Όλοι άνθρωποι έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με το να μας κάνουν οι γύρω μας κριτική με περισσότερη αγένεια. Η αγένεια με ενοχλεί, είτε έχει επίκεντρο εμένα, είτε σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου», ανέφερε ακόμη η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: Έξαλλη με τη συνέντευξη της Super Κικής – «Ένιωσα λες και είμαστε χωματερή»

Σκορδά για Λιάγκα – Ουγγαρέζο: «Δεν υποστήριξα τον Δημήτρη, είπα αυτό που πιστεύω»

Ο Κώστας Σκαφιδάς αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό το λόγο ο Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:11