search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:44
MENU CLOSE

Μαρία Μπακοδήμου: Έξαλλη με τη συνέντευξη της Super Κικής – «Ένιωσα λες και είμαστε χωματερή»

24.09.2023 13:20
super-kiki-new

Την έντονη ενόχληση της Μαρίας Μπακοδήμου προκάλεσε η συνέντευξη της Super Κικής που προβλήθηκε στην εκπομπή της.

Αναφερόμενη στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η YouTuber για συγκεκριμένα τηλεοπτικά πρόσωπα, η παρουσιάστρια του «Γεια σου» είπε: «Παιδιά, εγώ είμαι έξαλλη με αυτή τη συνέντευξη, πραγματικά. Εμένα μου είπατε ότι θα γίνει μία συνέντευξη που θα απαντάει για το εάν ήξερε τον Ξαρχάκο ή όχι και για τα νέα της σχέδια και βλέπω μία συνέντευξη που λέει ότι κάνω λιποαναρρόφηση γιατί δεν θέλω να είμαι σαν τη Δανάη (Μπάρκα). Μετά το μαζεύει. Γιατί να χρησιμοποιήσει το όνομα της Δανάης;».

«Επίσης, ανοίγει το στόμα της και μιλάει για μία ομάδα, για μία εκπομπή, που δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, δεν θέλω να πάρω θέση. “Αυτή είναι ηλίθια”, “αυτός είναι ηλίθιος”, “αυτή κάθεται σε όποια δουλειά της πούνε”. Για μένα όλο αυτό ήταν ένα κύμα τοξικότητας», συνέχισε εκνευρισμένη.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής επιχείρησε να υπερασπιστεί τη συνέντευξη που είχε πάρει, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Δεν έχει εντάξει. Ο κόσμος περνάει μία φάση με όλα αυτά που γίνονται, υπάρχει πάρα πολύς θυμός και χαμηλές δονήσεις. Χρειαζόμαστε κάτι να μαλακώνουμε. Αν βάζουμε βίντεο με τοξικότητα, κάνουμε κακό σε όλους».

«Έπρεπε να της μιλήσεις, να τη ρωτήσεις γιατί χαρακτηρίζει έτσι με τόση ευκολία έναν άνθρωπο “ηλίθιο”; Ένιωσα λες και ήμασταν χωματερή. Η αλήθεια μου δεν είναι να κατηγορώ όλους τους άλλους», συνέχισε και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Διαβάστε επίσης:

Σκορδά για Λιάγκα – Ουγγαρέζο: «Δεν υποστήριξα τον Δημήτρη, είπα αυτό που πιστεύω»

Ο Κώστας Σκαφιδάς αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό το λόγο ο Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά»

Σκιαδαρέσης: «Πόσο άσχημος και ατάλαντος είσαι, μου έγραφαν στα social media»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:41