search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:44
MENU CLOSE

Σκιαδαρέσης: «Πόσο άσχημος και ατάλαντος είσαι, μου έγραφαν στα social media»

23.09.2023 22:31
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ήμουν μάρτυρας σε περιστατικό σωματικής βίας -  Θα καταθέσω» (Video) - Media

Για τη γυναίκα του Μπέσυ Μάλφα αλλά και για τη σχέση του με τα social media μίλησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε συνέντευξή του.

Ειδικότερα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνοντας: «Θα ήθελα να μην έχω την εξάρτηση με τα social media αλλά, απ’ ότι φαίνεται, την έχω. Δεν είναι όμως μόνο οι fans, γιατί όσοι είναι οι fans άλλοι τόσοι είναι και οι haters. Άμα θέλει κανείς βρίσκει το οτιδήποτε αρνητικό για να σου πει. Πόσο άσχημος είσαι, ας πούμε, ή πόσο ατάλαντος είσαι. Τα πάντα μου έχουν πει, ότι θέλει ο άλλος το λέει».

Για τη σχέση του με την Μπέσυ Μάλφα, είπε ότι πέρα από τις καλές στιγμές τους έχουν και τις εντάσεις τους: «Είμαστε λίγο cool ζευγάρι, αυτό είναι γεγονός. Από την άλλη όμως δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε στα social media φωτογραφία από έναν καβγά μας που να μου πετάει καμιά παντόφλα, ή δεν ξέρω και γω τι, γιατί υπάρχουν και τέτοια. Αυτά όμως δεν τα αποτυπώνεις στο Instagram».

Διαβάστε επίσης:

Δανίκας: «Τυμπανιαίο πτώμα ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να εμφανιστεί ο Κασσελάκης»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι συμβαίνει» στην προσωπική μου ζωή;

Γαρμπή για Αντώνη Καργιώτη: «Δεν μπορούσα 6 μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια στην Κρήτη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:40