search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:39
MENU CLOSE

Γαρμπή για Αντώνη Καργιώτη: «Δεν μπορούσα 6 μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια στην Κρήτη»

23.09.2023 18:27
garbi_kargiwtis

Και για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη μίλησαν η Καίτη Γαρμπή και η Ναταλία Γερμανού στην πρώτη εκπομπή του «Καλύτερα δε Γίνεται» για τη φετινή τηλεοπτικής σεζόν.

«Αυτό που νιώθω πάντα το κάνω και το λέω. Καμιά φορά έχει κόστος αλλά δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει το αποτέλεσμα. Είτε από κάποιους χαρακτηριστεί ως σκοπιμότητα, είτε κάποιοι να πουν ότι αγνά, καθαρά και αυθόρμητα έκανα αυτό που ένιωθα», επισήμανε η Καίτη Γαρμπή για την απόφασή της να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στην Κρήτη, αμέσως μετά τη δολοφονία.

«Το να στερήσω από 20-30 ανθρώπους που είναι μαζί μου τα χρήματά τους αυτές τις 3 μέρες στην Κρήτη αλλά σε καμία περίπτωση έξι μέρες μετά την κηδεία του Αντώνη δεν θα μπορούσα να πάω στην Κρήτη και να τραγουδάω τσιφτετέλια και ρούμπες», επισήμανε.

«Η ηθική για μένα είναι πάντα ηθική, όποιο κόστος κι αν έχει»

«Εγώ πραγματικά είπα “υποκλίνομαι”, είναι μία απόφαση που συμφωνώ απόλυτα. Ήταν ένα γεγονός που όλους μας σόκαρε. Ήταν μία τραγωδία αυτό που συνέβη, για μένα ήταν έγκλημα. Διάφοροι είπαν “δραματικό ατύχημα”. Όχι», επισήμανε από την πλευρά της η Ναταλία Γερμανού.

«Κρίμα για κάποιες φωνούλες που ακούστηκαν μετά ότι μάλλον δεν θα ήταν sold out. Είναι κρίμα, γιατί είναι αντισυναδελφικό και θλιβερό να το ακούς αυτό», επισήμανε η παρουσιάστρια, με την Καίτη Γαρμπή να επισημαίνει: «Είναι και θέμα… καιρού. Βολεύει τώρα να είμαστε ηθικοί; Βολεύει. Η ηθική για μένα είναι πάντα ηθική και το δίκαιο είναι πάντα δίκαιο, όποιο κόστος κι αν έχει».

Διαβάστε επίσης:

Έλτον Τζον: Γιατί πουλά το πολυτελές σπίτι του στην Ατλάντα;

Σολωμού για τη ζωή της: «Στα 70 μου θα βγάλω ένα βιβλίο με ονοματεπώνυμα – Θα έχουμε “νεκρούς”»

Φιλιππίδης: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα μιλήσω δημόσια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:38