search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:05
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη βάφτιση του γιου τους (photos)

25.09.2023 10:39
IOANNA-TOUNI

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον εννιά μηνών γιο τους σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη.

Ο μικρός «νούνι» όπως τον φωνάζει η instagrammer, πήρε το όνομα Πάρης και είχε νονούς την Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα. Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε πάρτι για τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Το βράδυ της Κυριακής, δύο ημέρες μετά, η Ιωάννα Τούνη έκανε ανάρτηση με φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πάρης Αλεξάνδρου. Και κάπως έτσι… ο νούνι έγινε Πάρης!Σας δείχνουμε μερικές εικόνες από την πιο ονειρεμένη βάπτιση ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ! Όλοι οι αγαπημένοι μας ήταν εκεί… Όλα ήταν παραπάνω από υπέροχα!!! @stefanosmen σε ευχαριστούμε για την απίστευτη διοργάνωση… Είσαι ο φίλος, ο διακοσμητής και πλέον ο event planner της καρδιάς μας!

Ήταν όλα καλύτερα από όσο θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε.

Πάρη μας, σου ευχόμαστε το πιο όμορφο και λαμπρό μέλλον… θα είμαστε πάντα στο πλάι σου να σε αγαπάμε και να σε στηρίζουμε!

μαμά + μπαμπάς»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Σόφι Τέρνερ – Τζο Τζόνας: Νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο – Είχαν αποφασίσει να χωρίσουν ήδη από τις 15 Αυγούστου

Σοφία Λόρεν: Στο χειρουργείο έπειτα από ατύχημα στο σπίτι της

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:05