search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:03
MENU CLOSE

Ίος: Προφυλακίστηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος που κατηγορείται για εκβιασμούς

27.09.2023 17:11
astinomia-new

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ίου μετά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για χρηματισμό και εκβιασμούς.

Ο 38χρονος διοικητής του Α.Τ. της Ίου, ζητούσε 30.000 ευρώ τον χρόνο από ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου διασκέδασης προκειμένου να μην κάνει ελέγχους και καταγραφή παραβάσεων. Για την επαφή διοικητή και ιδιοκτήτριας φέρεται να είχε μεσολαβήσει ένας εργολάβος.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι η ιδιοκτήτρια του νυχτερινού κέντρου απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία ανέλαβε την υπόθεση. Κλιμάκιο ταξίδεψε στο νησί και έθεσε σε εφαρμογή επιχείρηση. Έτσι, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος συνελήφθη όταν παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, όπως και ο ιδιώτης.

Παράλληλα, ο συλληφθείς αστυνομικός, είχε λάβει 1.000 και από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου του νησιού, προκειμένου να μην κάνει αστυνομικό έλεγχο κατά της διάρκεια οικοδομικών εργασιών.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. Για την υπόθεση θα διαταχθεί ΕΔΕ και κινούνται οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Μαίνεται ο «πόλεμος» των μετεωρολόγων – O Τσατραφύλλιας διαψεύδει Μαρουσάκη για νέα κακοκαιρία

Κόρινθος: Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητή έξω από σχολείο

Κακοκαιρία Elias: Δραματική η κατάσταση στη Βόρεια Εύβοια – Ανεβαίνουν στις ταράτσες για να σωθούν (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:03