search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Καιρός: Μαίνεται ο «πόλεμος» των μετεωρολόγων – O Τσατραφύλλιας διαψεύδει Μαρουσάκη για νέα κακοκαιρία

27.09.2023 15:37
KAKOKAIRIA-NEW

Την ώρα που η κακοκαιρία Elias μαίνεται σε πολλές περιοχές της χώρας, οι μετεωρολόγοι συνεχίζουν την κόντρα τους, καθώς ο Τσατραφύλλιας διαψεύδει τον Μαρουσάκη για νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή (29/9).

Πιο συγκεκριμένα, τη διαφωνία του με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για επερχόμενη νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή εξέφρασε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης υποστήριξε ότι «από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον»θα οδηγηθούμε σε νέα επιδείνωση του καιρού που θα αφορά τα ανατολικά και νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα, πρόσκαιρα και πιο εσωτερικά στον ηπειρωτικό κορμό με αυξημένο τον κίνδυνο για σφοδρές βροχές – καταιγίδες ικανές να δημιουργήσουν σημαντικότατα προβλήματα.

Οι πιο υψηλές πιθανότητες να συμβεί αυτό εστιάζονται προς Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, ανατολικό Αιγαίο, ανατολικά και νότια παράλια Πελοποννήσου».

Απαντώντας με ανάρτησή του στα social media ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει ότι «τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία».

«Προσοχή! Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η είδηση ότι αναμένεται νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή. Τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ωστόσο για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω», έγραψε στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 στα χωριά Σωτήριο και Αρμένι

Τραγωδία στην Άρτα: Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στον άντρα της

Κόρινθος: Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητή έξω από σχολείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 14:39