ΣΑΒΒΑΤΟ 31.01.2026 14:15
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από Βύρωνα: Δώστε την ευκαιρία στον Χαρδαλιά να κάνει πράξη το δικό του όραμα (video)

02.10.2023 12:04

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής τόνισε ότι «από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψα τη διάθεσή μας να δώσουμε μια έντονη πολιτική χροιά στις εκλογές για τις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, εξήρε τη συνεργασία που είχε με τον Ν. Χαρδαλιά στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ -αλλά και την προσωπική φιλία που τους συνδέει- και σημείωσε ότι «στην πολιτική πρέπει να μην φοβόμαστε την ευθύνη. Να μην κρυβόμαστε από τα δύσκολα, να στεκόμαστε μπροστά στους πολίτες με θάρρος, να ακούμε την κριτική τους και να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό σημαίνει να μπαίνουμε στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε, όμως θα είμαστε εκεί, παρόντες, για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες κάθε μέρα».

Προσέθεσε δε ότι «η Περιφέρεια Αττικής για τα επόμενα πέντε χρόνια έχει έναν πολύ σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο να παίξει. Έχει σημαντικούς πόρους. Πόρους τους οποίους αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε από το καινούργιο ΕΣΠΑ, πόρους τους οποίους πρέπει να διαθέσουμε σε σημαντικά έργα υποδομών, τα οποία πρέπει να γίνουν σε όλη την Αττική. Εγώ χαίρομαι για αυτό το οποίο λέει ο Νίκος, ότι θα είναι Περιφερειάρχης και των 66 Δήμων, γειτονιών και των πολλών περισσότερων γειτονιών της Αθήνας. Και ειδικά εκείνων των περιοχών που χρειάζονται περισσότερη κρατική μέριμνα».

Κάλεσε δε τους πολίτες να δώσουν «τη δυνατότητα στον Νίκο να κάνει πράξη το δικό του όραμα και να δώσετε και τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να μπορεί να συνεργαστεί με Περιφερειάρχες με τους οποίους μπορεί να μιλήσει την ίδια γλώσσα. Θέλω να βάλουμε έναν στόχο, έναν στόχο ο οποίος είναι απολύτως εφικτός: η εκλογή της Περιφέρειας Αττικής να τελειώσει αυτή την Κυριακή». 

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που συνοδευόταν από τον πατέρα του επισήμανε ότι «τις επόμενες μέρες θα δώσουμε τον αγώνα τον καλό, για να μπορέσουμε η Αττική να πάει μπροστά και μόνο μπροστά. Και θέλω να είστε σίγουροι ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα κάνω ό,τι μπορώ ανθρωπίνως δυνατό, μαζί με τους συνεργάτες μας στις 66 γειτονιές του λεκανοπεδίου, για να μπορέσουμε να φέρουμε αποτέλεσμα. Και προσβλέπουμε στη δική σας συνεργασία, στη δική μας συνεννόηση, για να συγκρουστούμε μαζί με οτιδήποτε έχει στεναχωρήσει κατά καιρούς τους πολίτες».

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Κοροϊδία Κασσελάκη να λέει στον κόσμο πάρτε το κόμμα στα χέρια σας – Ολέθριο να μη γίνει το συνέδριο (Video)

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Το 2% των Ελλήνων είναι υποψήφιοι (Video)

Βορίδης για Κασσελάκη: Στρατηγική του η εμφάνιση στα ΜΜΕ, αν ήθελε να γυμναστεί μακριά από τις κάμερες υπάρχει τρόπος (video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.01.2026 14:12
Exit mobile version