search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:56
MENU CLOSE

ΑΕΚ – Άγιαξ 1-1: Κέρδισε τον βαθμό και παραμένει «αφεντικό» του ομίλου

05.10.2023 21:50
aek2-new

Η ψυχωμένη ΑΕΚ με το γκολ του Βίντα δεν άφησε τον Άγιαξ να φύγει νικητής από την Νέα Φιλαδέλφεια και συνεχίζει μόνη πρώτη στον όμιλο.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με τον Αίαντα στο 30ο λεπτό με πέναλτι του Μπέρχβαϊν, όμως η Ένωση απάντησε με την κεφαλιά του Βίντα στο 74′.

Ανεπανάληπτη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Γιόνσον στο 90′ για να πάρουν το τρίποντο που άξιζαν βάσει εικόνας οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι έψαξαν ως το φινάλε με λύσσα για να φτάσουν στην ανατροπή.

Παρόλα αυτά, η ισοπαλία της Μαρσέιγ με την Μπράιτον (2-2), κράτησε τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή, που πλέον μετρούν 4 βαθμούς. Πολύ καλή η εικόνα της ομάδας του Αλμέιδα σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης, που έδειξε πως μπορεί να σταθεί επάξια και σε μία εξαιρετική (με όσα προβλήματα έχει) ομάδα.

Πολύ καλή εμφάνιση από Βίντα, Μουκουντί, που έκαναν ότι μπορούσαν για να περιορίσουν τους απίθανους Μπρόμπεϊ, Μπόρζες και Μπεργκβάιν, πολύ κινητικός και ο Γκατσίνοβιτς, στον οποίο έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ιωαννίδης: Σε λαϊκό προσκύνημα στο «Παλέ» η σορός του – Το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό  «Ξανθό»

ΑΕΚ – Άγιαξ: Ένταση και χημικά στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν τον αγώνα

«Βόμβα» από Guardian για ΟΑΚΑ: Μπορεί να χρειαστεί να ξηλωθεί το στέγαστρο Καλατράβα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 07:49