search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:43
MENU CLOSE

Μιμή Ντενίση για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Πάτησες πόδι σε εμένα; Θα γίνεις σταρ!»(Video)

09.10.2023 20:41
NTENISH
NDP

«Εμένα, τα βασανιστήρια που μου μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι τελείωνε ο ρόλος μου» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην τηλεόραση. Όπως τόνισε έμαθε πολλά κοντά στην διάσημη ηθοποιό και υπογράμμισε ότι την συμπαθούσε πολύ παρόλο που κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα.

«Δεν μου έκανε τίποτα η Αλίκη, το αντίθετο από ό,τι φαντάζονται. Με συμπαθούσε πάρα πολύ και γενικά συμπαθούσε ανθρώπους που θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι», είπε η Μιμή Ντενίση στην ΕΡΤ συνέχισε:

«Εμένα, τα βασανιστήρια που μου μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι τελείωνε ο ρόλος μου, έπρεπε να φύγω κι αυτή είχε μία σκηνή που ήταν μόνη της κι επειδή βαριόταν έλεγε «Έλα καλέ, πού πας; Κάτσε λίγο ακόμα». Κι εγώ δεν ήξερα τι να πω. Δεν με άφηνε να φύγω».

«Είχα εγώ σκηνή και αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο που ήταν πολύ ερωτευμένη τότε με τον Γιώργο Ηλιάδη, έλεγα εγώ τα λόγια, τελείωνα, περίμενα, στεκόμουν σε πλήρη αμηχανία στη σκηνή και έλεγε από μέσα «Καλέ έρχομαι, ένα τηλέφωνο κάνω». Φυσικά έμαθα πάρα πολλά έτσι και βασανίζω κι εγώ τους ηθοποιούς με τέτοια πολύ», εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.

H ίδια αποκάλυψε και μια απαίτηση της αείμνηστης πρωταγωνίστριας να μην φορούν στην παράσταση ρούχα από τον ίδιο σχεδιαστή μόδας ( Billy Bo) στην οποία εκείνη αντέδρασε για να εισπράξει την ατάκα «πάτησες πόδι σε εμένα; θα γίνεις σταρ!»

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χατζηγιάννης για το χωρισμό από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχουμε άριστες σχέσεις – Δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό» (Video)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Συγκινήθηκε μιλώντας για τη Μαίρη Χρονοπούλου – «Θα την αγαπώ πάντα» (Video)

Η Μαντόνα και η Νάταλι Πόρτμαν συγκλονίζουν με τα μηνύματά τους για τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:42