search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:04
MENU CLOSE

Νέο κάλεσμα Παγώνη σε Τάιλερ Μακμπέθ: «Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει» (video)

27.10.2023 09:32
matina_pagoni_new

Εκ νέου πρόσκληση στον Τάιλερ Μακμπέθ να βοηθήσει στην ενίσχυση του ΕΣΥ απηύθυνε η Ματίνα Παγώνη.

«Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει», είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Παρασκευής (27/10) στο Mega η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής, ήταν σε ΜΕΘ στο εξωτερικό και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

«Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει μπορεί, και τη στιγμή που θα μετακομίσει εδώ γιατί όχι; Η υγεία δεν έχει κόμματα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει και ξέρει φυσικά να κάνει τις εισηγήσεις του και να έρθει να δουλέψει», συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.

«Kαλά, εντάξει, ωραίοι τίτλοι τους ακούμε, μας αρέσει. Όταν μπορείς να προσφέρεις δεν έχει σημασία από ποια θέση θα προσφέρεις. Δεν πρέπει να είσαι οπωσδήποτε υπουργός ή υφυπουργός», απάντησε στην ερώτηση αν ο Τάιλερ Μακμπέθ θα μπορούσε να γίνει υφυπουργός Υγείας.

«Εργαζόταν στην Αμερική ως νοσηλευτής σε ΜΕΘ, τον είχα δει σε φωτογραφίες με τις ποδιές του, γιατί οι νοσηλευτές είναι σαν γιατροί στις ΗΠΑ, ήταν μια πολύ ευπρεπής εικόνα. Αν έχει εμπειρία γιατί όχι;», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Ξεκινά ο γονιδιακός έλεγχος για τα δύο βρέφη – Τι λέει η γιαγιά τους για τη μητέρα(videos)

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά 38χρονος αστυνομικός – Τρίτος θάνατος σε 15 μέρες

Παγκράτι: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα με εγκλωβισμό επιβάτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34