search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:14
MENU CLOSE

Πατέρας Αντώνιος: Η αντίδρασή του στην εισαγγελική πρόταση – «Θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία»

02.11.2023 21:58
patera antonios kivotos 876- new

Ο Πατέρας Αντώνιος αντέδρασε στην εισαγγελική πρόταση παραπομπής σε δίκη για κακουργήματα, λέγοντας πως θέλει να δικαστεί για να φανεί η σκευωρία.

Μιλώντας στο Star, ανέφερε: «Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας. Σύντομα θα φανούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της σκευωρίας που μοναδικό στόχο είχαν την «πειρατική» εισβολή στην Κιβωτό του Κόσμου».

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας ζήτησε την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε δίκη για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 ετη, καθώς ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός έκρινε πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις παραπομπής του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

«Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την κυρίαρχη θέση που είχε στην εν γένει λειτουργία και τις δραστηριότητες της Κιβωτού, την εμπιστοσύνη που επεδείκνυαν σε αυτόν τα παιδιά αλλά και το ιερατικό του σχήμα, ενεργώντας με ένα κοινό μοτίβο εγκληματικής συμπεριφοράς και με ένα πανομοιότυπο τρόπο προσέγγισης των ανηλίκων, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των 2 ανηλίκων» αναφέρει μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Συνεχίζονται τα έργα για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Ολυμπία Οδό

Κέρκυρα: Ασθενής χειρουργήθηκε χωρίς αναισθησία και θυμάται τα πάντα- «Είδα τον θάνατό μου με τα μάτια μου»

Χίος: Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν ανετράπη πυροσβεστικό όχημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:08