search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 01:01
MENU CLOSE

Ρωμανός για τρολς: Αναμένουμε να μάθουμε τους επώνυμους αρθρογράφους του δυσώδους κυκλώματος

03.11.2023 16:57
RWMANOS_ND
Eurokinissi

«Ο κ. Σκουρλέτης επισκέφθηκε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σε συνέχεια των αποκαλύψεων που έκανε για τον μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, γνωστό τρολ της Κουμουνδούρου ανήρτησε νομικό κείμενο άμυνας, όπου επί της ουσίας παραδέχεται ότι ο εν λόγω λογαριασμός έχει πολλαπλούς διαχειριστές. Κάτι που από μόνο του εξ ορισμού παραπέμπει σε επαγγελματικό και όχι σε προσωπικό λογαριασμό» τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Σημειώνει δε ότι η ΝΔ περιμένει να έρθει «όλη η αλήθεια στο φως για αυτόν τον μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρων, δημιουργίας υβριστικών hashtags, τοξικότητας και διασποράς fake news». «Αναμένουμε να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι οι επώνυμοι αρθρογράφοι και όλοι οι υπόλοιποι που κρύβονται πίσω από αυτό το δυσώδες κύκλωμα» σημειώνει και ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σπάσει επιτέλους τη σιωπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και να απολογηθεί για όσα από τα ίδια τα στελέχη του έρχονται στο φως.

Διαβάστε επίσης:

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Προεκλογική εξαπάτηση των αυτοαπασχολούμενων από τη ΝΔ – Η βόμβα των υποκλοπών επέστρεψε

Σκουρλέτης: Προσέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Οι δημοκρατικοί πολίτες να υπερασπιστούν την ποιότητα της Δημοκρατίας

Μητσοτάκης με Σι Τζινπίνγκ: «Η Ελλάδα και η Κίνα έχουν μια ισχυρή οικονομική σχέση» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 00:57