search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:52
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Προσέφυγε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – Οι δημοκρατικοί πολίτες να υπερασπιστούν την ποιότητα της Δημοκρατίας

03.11.2023 14:03
5790098

Ο Πάνος Σκουρλέτηςμέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσέφυγε σήμερα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την γνωστή ιστορία συγκεκριμένων λογαριασμών τρολ καταγγέλλοντας την στοχοποίησή του μετά τα όσα δημόσια ανέφερε για την ύπαρξη μηχανισμών και «παράκεντρων» στο διαδίκτυο, που εξαπέλυαν επιθέσεις κατά της εσωκομματικής μειοψηφίας του κόμματος.

Στην δήλωση που εξέδωσε μετά την προσφυγή του αναφέρεται συνολικά στα φαινόμενα αλλοίωσης της ποιότητας της Δημοκρατίας, από τις υποκλοπές και την υποβάθμιση την στοχοποίηση των Ανεξάρτητων Αρχών έως το νοσηρό περιβάλλον στο διαδίκτυο.

Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών. Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούνλασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου».

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Η Δημοκρατία στη χώρα μας υποσκάπτεται και καταρρακώνεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών. Ένα θρασύτατο σύστημα παράνομης παρακολούθησης με ευθύνη του πρωθυπουργού έχει εγκατασταθεί στο Μαξίμου εδώ και χρόνια. Οι Ανεξάρτητες Αρχές και τα μέλη τους στοχοποιούνται και μαζί πλήττεται το κράτος δικαίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς ως προς την ποιότητα της δημοκρατίας και της λειτουργίας των θεσμών. Σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον, ψεύτικοι λογαριασμοί στο διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου. Απέναντι σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα οι δημοκρατικοί πολίτες και οι δημοκρατικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Όχι» στα οριζόντια, τιμωρητικά μέτρα Μητσοτάκη – Λύσεις που ανήκουν στον 21ο αιώνα

Σφοδρές αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία για το φορολογικό νομοσχέδιο – Αλλαγές προαναγγέλλει ο Βορίδης

Επανέρχεται ο Λακόπουλος: Ξινισμένη επίδειξη εξυπνάδας από την Αυγέρη, ξεθυμασμένη τσικουδιά ο ΣΥΡΙΖΑ με Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:51