Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σορός άνδρα 48 ετών εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, εκτός του οχήματος, στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά σε παράδρομο της επαρχιακής οδού Αεροδρομίου Αγχιάλου, στον δήμο Αλμυρού, της Π.Ε. Μαγνησίας κατά τη 1 τα ξημερώματα.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος από τις πινακίδες του αυτοκινήτου, έγινε αναγνώριση κατά 99% και πρόκειται για 48χρονο άνδρα από την περιοχή της Σούρπης που βρέθηκε στο σημείο μετά από διασκέδαση σε μπαρ της ευρύτερης περιοχής.
Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή. Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Αλμυρού.
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία Ciaran: Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός – Οι περιοχές που είναι στο επίκεντρο
Αρκαδία: Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Εθνικό Αστεροσκοπείο: «Μοναδική ευρωπαϊκή πρωτοτυπία» η υπαγωγή στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.