search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:43
MENU CLOSE

Νανά Παλαιτσάκη για εκπομπή της Καινούργιου: «Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο» (Video)

07.11.2023 10:05
palaitsaki-mikroytsikos-light-new

Στις δηλώσεις του Light κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου αναφέρθηκε η Νανά Παλαιτσάκη, επισημαίνοντας ότι δεν τον εκθέτουν μόνο τα λόγια και οι προσβλητικοί χαρακτηριστικοί του τράπερ αλλά και οι ίδιοι του οι συνάδελφοι που πρόβαλαν το εν λόγω βίντεο.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», η δημοσιογράφος χαρακτήρισε, μάλιστα, ντροπή την επιλογή αυτή εκ μέρους της εκπομπής.

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο. Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα. Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την Barking για να συζητήσει για την ενδεχόμενη παρουσία του στο Fame Story.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, αύριο ο παρουσιαστής αναμένεται να απαντήσει στην εταιρεία παραγωγής για το αν θα είναι ή όχι στο show.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: «Μουρμούρα» και «Ελιά» είχαν την περισσότερη προσοχή το Σαββατοκύριακο

«Πολυθρόνα για δύο» η τηλεθέαση των καναλιών το Σαββατοκύριακο

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα απόψε για την εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» – Μήνυμα μέσω βίντεο από τους συντελεστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:43